Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σαντορίνη

Οδηγήστε το όνειρό σας στη Σαντορίνη

Η Kosmos Rent a Car Santorini δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σαντορίνη, από το 1992, έχοντας θέσει υψηλά standards στην απαιτητική τουριστική αγορά του νησιού. Η εταιρεία είναι μέλος του Δικτύου Kosmos Rent a Car, που, από το 1977, προσφέρει επαγγελματικές και ιδιωτικές λύσεις ενοικίασης αυτοκινήτου. Στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχούς λειτουργίας μας, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, για τους οποίους είμαστε διαθέσιμοι όποτε μάς χρειαστούν, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Στόλος μας

Ο Στόλος μας


Ο στόλος των αυτοκινήτων μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία οχημάτων, που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε απαίτηση αυτοκίνησης. Διαθέτουμε σύγχρονα και ασφαλή οχήματα, καθημερινά και πολυτελή, για την κάλυψη όλων των αναγκών σας. Τα αυτοκίνητά μας συντηρούνται σχολαστικά και ανανεώνονται κατά 40% κάθε χρόνο. Έτσι, μπορούμε για να εγγυηθούμε για την αξιοπιστία τους, καθώς πρώτιστο μέλημά μας, στην Kosmos Rent a Car Santorini, αποτελεί η ασφάλεια των πελατών μας. Οι επιλογές που προσφέρουμε περιλαμβάνουν οχήματα κορυφαίων κατασκευαστών, όπως: Mercedes, Smart, BMW, Opel, Nissan, Toyota, Ford, Renault, Audi, Fiat, Hyundai, Citroen, Volvo, Chevrolet, Peugeot, Suzuki.

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας είναι σε άψογη μηχανική κατάσταση και μπορούν να σας παράσχουν την πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση. 

Επιλέξτε, λοιπόν, τον τύπο του αυτοκινήτου που καλύπτει της ανάγκες σας και… ξεκινήστε τις ονειρεμένες διακοπές σας στη Σαντορίνη. Το ιδιαίτερο αυτό ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου έχει, πράγματι, ένα μαγικό τοπίο, που αξίζει να εξερευνήσετε, σπιθαμή προς σπιθαμή! Αρωγός σας σε αυτή σας την εξερεύνηση, ένα ασφαλές ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Kosmos Rent a Car Santorini. Απολαύστε το ηφαιστειακό σκηνικό που κόβει την ανάσα, από κάθε σημείο της φημισμένης Καλντέρας! Χαλαρώστε και… ερωτευτείτε στο πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου! Ανακαλύψτε όλες τις παραλίες του νησιού, ακόμα και τις πιο απόμακρες, και κολυμπήστε στα πιο διάσημα νερά του Αιγαίου. Επισκεφθείτε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και… μην αμελήσετε να γευτείτε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και τα φημισμένα Σαντορινιά κρασιά. 

Οδηγήστε, με ασφάλεια, το… όνειρό σας, στη Σαντορίνη!