ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Αστική ευθύνη, κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου και απαλλαγή ευθύνης ζημιών με έκπτωση.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ζημίες στους τροχούς, στο παρμπρίζ, στα παράθυρα ή στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων που φυλάσσονταν στο αυτοκίνητο.
  • Οποιαδήποτε ζημία του αυτοκινήτου που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά με πλοίο ή άλλο μέσο μεταφοράς.
  • Any incident occurred while the driver was under the influence of alcohol or drugs.
  • Ατυχήματα που προκλήθηκαν, όταν το αυτοκίνητο οδηγούσε οδηγός που δεν έχει δηλωθεί στο συμφωνητικό ενοικίασης.
asfalisi-autokinitou

DW – ΕΚΠΤΩΣΗ

Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απαλλαγή ευθύνης ζημιών (CDW) με έκπτωση. Ο μισθωτής δύναται να μειώσει περαιτέρω την έκπτωση (Πρόσθετη απαλλαγή ευθύνης ζημιών – CDW).

ΚατηγορίαCDWΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ CDW (συμπ. ΦΠΑ)ΕΠΙΠΛΕΟΝ CDW
A, B, C800+23% ΦΠΑ9100+23%ΦΠΑ
D, A1, D1, E, G1000+23% ΦΠΑ12150+23%ΦΠΑ
F1200+23% ΦΠΑ15200+23%ΦΠΑ
L, L8, L2, G1, F21600+23% ΦΠΑ18250+23%ΦΠΑ
V12000+23% ΦΠΑ21300+23%ΦΠΑ

GPS
Διατίθεται κατόπιν κράτησης, στην τιμή των €10 ημερησίως για ενοικιάσεις κάτω των 5 ημερών και στην τιμή των €5 για ενοικιάσεις άνω των 5 ημερών. 

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Ο οδηγός πρέπει επίσης να είναι κάτοχος διεθνούς άδειας οδήγησης, εγκεκριμένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, η εταιρεία δύναται να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Διατίθενται στην τιμή των €5 ημερησίως και καλύπτει: αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, ολικής/μερικής αναπηρίας έως και €500.000 για τον οδηγό και €500.000 για τους επιβάτες.

ΒΕΝΖΙΝΗ
Ο μισθωτής πρέπει να παραδώσει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα βενζίνης που είχε όταν το παρέλαβε.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Η προσθήκη δεύτερου οδηγού στο συμφωνητικό ενοικίασης επιφέρει επιβάρυνση ύψους €3,5 ημερησίως.
ΕΓΓΥΗΣΗ
Οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας για λόγους εγγύησης. Αν δεν έχουν πιστωτική κάρτα, μπορούν να ενοικιάσουν μόνο αυτοκίνητα κατηγορίας A, B ή C και πρέπει να καταθέσουν στην τράπεζα, ως εγγύηση για την ενοικίαση, το ποσό των €500 +23% (το οποίο θα τους επιστραφεί στο τέλος της ενοικίασης).

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ
Επιτρέπεται σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, κατόπιν έγκρισης.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
Μία ημέρα (24 ώρες). Για κάθε ώρα καθυστέρησης μετά το πέρας της 24ωρης περιόδου ενοικίασης, υπάρχει επιβάρυνση που ανέρχεται στο 1/6 της ημερήσιας τιμής ενοικίασης.

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ
Το ελάχιστο όριο ηλικίας για κατόχους πιστωτικών καρτών είναι 21 έτη και μόνο για κατηγορίες A, B, C και 23 έτη για μη κατόχους πιστωτικών καρτών. Για τα αυτοκίνητα κατηγορίας L2, L6, V, V1, H2, J, G1, L2, L1, το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 25 έτη.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
Επιτρέπεται υπ’ ευθύνη του οδηγού.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Διαθέσιμη επιλογή με ειδική χρέωση, κατόπιν συνεννόησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Κατά την κράτηση, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς διακομιστή μας. Ο αριθμός αυτός τηρείται για λόγους εγγύησης. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσή σας. Θα χρεώσουμε το 25% του συνολικού ποσού στην πιστωτική σας κάρτα 3 ημέρες πριν από την άφιξή σας ως προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης 3 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν χρεώνεται προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η βενζίνη και οι φόροι επιβαρύνουν το μισθωτή (ΦΠΑ 23%). Τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν κατά την ενοικίαση υπολογίζονται από τα κεντρικά γραφεία της Kosmos. Ισχύει ελάχιστο όριο 100 χλμ.ημερησίως.

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Οι προσφορές που πραγματοποιούνται από τους υπαλλήλους της Kosmos ισχύουν μόνο για επτά ημέρες. Μετά την πάροδο επτά ημερών, αν ο πελάτης δεν έχει αποδεχτεί την προσφορά, η προσφορά λήγει.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
Όλες οι κλήσεις της Τροχαίας και λοιπές επιπτώσεις βαρύνουν το μισθωτή.

Cancellation Policy

Για να ολοκληρώσει μια κράτηση διαδικτυακά μέσω του www.Kosmos-Santorini.gr, ο πελάτης θα πρέπει να διαθέτει μια έγκυρη πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Αν η κράτηση ακυρωθεί εκτός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων ή αν ο πελάτης δεν παραλάβει το όχημα στην προκαθορισμένη ημέρα και ώρα παραλαβής, η Kosmos Santorini Rent a Car διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στην κάρτα ένα ποσό (αναφερθείτε στο «ΑΚΥΡΩΣΗ, ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ» παρακάτω), το οποίο θα καλύπτει τα έξοδα διαχείρισης και λειτουργικά έξοδα.

Για την παραλαβή του οχήματος που έχει κρατηθεί, ο κάτοχος της κάρτας θα πρέπει να επιδείξει την κάρτα την οποία χρησιμοποίησε για την κράτηση. Ο κάτοχος της κάρτας θα εμφανίζεται ως ο οδηγός στο συμφωνητικό μίσθωσης. Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες είναι αποδεκτές, περιλαμβανομένων των American Express, Visa και MasterCard. Οι χρεωστικές κάρτες θα γίνονται αποδεκτές για διαδικτυακές προπληρωμές μέσω του www.hertz.gr, αλλά ο κάτοχος της κάρτας θα πρέπει επιπρόσθετα να επιδείξει, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο ονομά του. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να γίνουν αλλαγές σε μια κράτηση στέλνοντας ένα email το οποίο μπορεί να βρεθεί στη σελίδα Επικοινωνίας στο www.Kosmos-Santorini.gr. Οποιαδήποτε αλλαγή σε μια κράτηση θα επανυπολογίζεται με βάση τη διαθεσιμότητα και τις τιμές κατά τη στιγμή που πραγματοποιείται η αλλαγή. Η νέα τιμή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη της τιμής της αρχικής κράτησης.

Το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου πελάτη και ο τόπος παραλαβής σε μια κράτηση δεν μπορούν να αλλάξουν. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου πελάτη ή τον τόπο παραλαβής, θα πρέπει να ζητήσετε ακύρωση της συγκεκριμένης κράτησης και να πραγματοποιήσετε μια νέα κράτηση.

Για κάθε κράτηση θα επιτρέπονται μέχρι και 3 τροποποιήσεις.

Σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί ακύρωση μέχρι και 72 ώρες πριν από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής θα υπάρξει επιστροφή των χρημάτων της προκαταβολής που έχει χρεωθεί στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα μείον ένα ποσό ίσο με την αξία μίας ημέρας ενοικίασης με μέγιστο ποσό τα 40 € + ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί κράτηση 72 ώρες και λιγότερο από την έναρξη της περιόδου μίσθωσης του οχήματος και κατόπιν η κράτηση ακυρωθεί, το ποσό της προκαταβολής δεν θα επιστρέφεται. Οι ίδιοι όροι ισχύουν σε περίπτωση μη εμφάνισης για την παραλαβή του οχήματος.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε αν επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα από την ημέρα και ώρα επιστροφής του οχήματος που αναφέρεται στην κράτηση.

Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα οχημάτων. Σε περίπτωση που δεν θα  μπορούμε να σας παρέχουμε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας που έχετε επιλέξει, θα προσπαθήσουμε να σας παράσχουμε ένα αυτοκίνητο της επόμενης κατηγορίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μην χάσετε την προσφορά αυτού του μήνα. Επισκεφτείτε την ενότητα των Προσφορών και αρπάξτε την ευκαιρία τώρα!